Marketing Viral ww.markagency.ro

Cum obtii Abonati la canalul YouTube

YouTube este al doilea cel mai mare Motor de Cautare. Oamenii urmaresc video pe YouTube mai mult decat pe celelalte platforme social media.

Vrei sa obtii cat mai multi abonati pe canalul tau de YouTube? Iata 5 idei:

  1. Promoveza-ti canalul de Youtube pe website-ul propriu – Trmite oamenii care iti viziteaza website-ul sa se inscrie, sa iti devina abonati pe Canalul tau de YouTube. Nu te costa nimic. Poti include in articole-le de pe blog-ul propriu video-urile tale prin link sau enbedded.
  2. Completeaza toate informatiile de pe Canal si promoveaza-l printr-un trailer (similar cu cel al unui film artistic). Trebuie sa il promovezi impreuna cu o descriere scurta a canalului.
  3. Promoveaza-ti video-urile pe social media. Promoveaza-ti video-urile pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter — posteaza-ti video-urile pe fiecare in parte, pentru că nu stii de unde vin abonatii. Spune oamenilor ca pot gasi informatii interesante despre afacerea ta pe YouTube, unde vei posta video-uri periodic. Indeamna-i sa se aboneze la canal.
  4. Indeamna oamenii care iti urmaresc video-urile (pe orice canal de comunicare ) sa se aboneze la Canalul tau YouTube. Poti sa faci acest lucru la inceputul sau la finalul video-ului.
  5. Posteaza video-uri constant. Nu iti lasa audienta sa adoarma sau sa te uite. Pregateste-ti un calendar de publicare. Minim un video pe saptamana. Cu cat publici mai mult, cu atat mai bine.

Video-ul este cel mai profitabil continut in mediul online. Nu lasa concurenta sa iti rapeasca acest canal de comunicare.

Incepe cum poti, sunt importante mesajele si informatiile pe care le trasnmiti, si sunetul.

Poti incepe sa filmezi cu telefonul mobil. Majoritatea asa au inceput iar multi o fac si in prezent.

Descarca Acum Cartea – Cum fac Marketing Viral – Promovare Video – YouTube

Cum obtii Abonati la canalul Youtube Youtube-1-www.markagency.ro_

Cum obtii Abonati la canalul YouTube

Daca vrei sa afli mai mult despre Video citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Video

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *