Social Media www.markagency.ro

Promovare pe Twitter – Social Media

Promovare gratuita – trimite mesaje catre cei care te urmaresc.

Cand cineva foloseste cuvinte tale cheie in mesajele sale sau in prezentarea profilului sau e bine sa il urmaresti. Daca va considera interesant profilul te va urmari si el la randul sau. Iata de ce este foarte important ceea ce scrii in profil.

Preia titlurile postarilor de pe websiteul tau si url-ul acestora si trimitele prin mesaje pe Twitter. Cei interesati vor ajunge prin intermediul acestor mesaje pe website-ul tau.

Promovare platita – in limita unui buget pe care l-ai ales poti sa promovezi contul tau sau mesajele pe care le trimiti.

O campanie celebra pe Twitter a fost cea a lui Barack Obama la alegerile din 2008. Adresa http://twitter.com/BarackObama  a fost prezenta pe toate materialele de promovare.

In 2012, Obama a castigat alegerile prezidentiale din SUA, pentru un nou mandat de patru ani la Casa Alba.

La finele lunii septembrie 2012, blogul All Twitter al Media Bistro a stabilit cele mai populare tweeturi (mesaje pe Twitter), in functie de numarul de retweeturi (preluarea mesajului de catre alti utilizatori).

Castigatorul a fost starul canadian Justin Bieber, cu mesajul “RIP Avalanna. i love you”, care are in prezent 223.376 de retweeturi.

Mesajul care va ramane probabil in istorie este cel pe care Barack Obama l-a postat doua minute mai tarziu. “Inca patru ani”, anunta mesajul sau, fiind insotit de o fotografie a presedintelui imbratisand-o pe sotia sa, Michelle. In aproximativ patru ore, tweetul presedintelui a adunat circa 330.000 de retweeturi, iar pana in prezent a fost preluat de 541.000 de utilizatori.
Echipa de campanie a lui Barack Obama a fost laudata pentru succesul in social media. [1]


[1] http://www.gadgetreport.ro/internet/obama-batut-recordul-de-popularitate-pe-twitter-detinut-anterior-de-justin-bieber/

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Promovare pe Twitter - Social Media Social Media www.markagency.ro

Promovare pe Twitter – Social Media

Daca vrei sa citesti mai multe despre Social Media citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Social Media

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *