Digital 2020 www.markagency.ro

Tendinte Internet 2020 inainte de criza COVID au fost urmatoarele:

La o populatie totala de 7.75 miliarde, care locuiesc in proportie de 55% in localitati urbane. Avem 3.8 miliarde de Utilizatori ai Social Media, deci o proportie de 49%. Piata este in plina crestere, dar cresterile vor fi in zonele sarace, in care abia urmeaza sa intre internetul.

(Total Populatie = 7.75 miliarde, Grad de urbanizare = 55%. Utilizatori Unici de Echipamente Mobile = 5.19 miliard, Acoperire = 67%. Utilizatori de Internet = 4.54 miliarde. Acoperire 59%, Utilizatori Activi de Social Media = 3.8 miliarde, Acoperire 49%)

Cresterea numarului de Telefoane Mobile Smart duce la o conectare din ce in ce mai mare a populatiei la Internet si mai ales la Social Media. Cresterea Utilizatorilor Activi de Social Media, de peste 9% se mentine constanta si in 2020.

(Crestere Anuala Total Populatie 1.1% = 82 milioane. Crestere Anuala Utilizatori Unici de Echipamente Mobile 2.4% = 124 milioane. Crestere Anuala Utilizatori Internet 7% = 298 milioane. Createre Anuala Utilizatori Activi de Social Media 9.2% = 321 milioane)

Internetul a patruns diferit in lume - www.markagency.ro

Internetul a patruns diferit in lume, in functie de gradul de bogatie si libertate:Campionii sunt Europa (78-95%) si America de Nord (88%), iar codasii Africa (22-60%) si Asia de Sud (48%). Inca mai este loc de dezvoltare.  Islanda este tara cu cel mai mare grad de penetrare a Internetului – cu un impresionant 100% dintre cetateni care folosesc Internetul.

Internetul a patruns in Romania in proportie de 80%.

Suntem peste media mondiala (59%) si putin peste media Europei de Est (78%). Pe primele locuri se afla tarile puternic dezvolatate din punct de vedere economic, iar la coala listei cele sarace.

Audienta Globala Neconectata la Internet in 2020

Audienta neconectata la internet variaza intre 5 milioane in Nordul Europei si 1012 milioane in Sudul Asiei.

Inclusiv pe piata Europeana mai este loc

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Tendinte Internet 2020 s-au schmbat dupa criza COVID.

Datele au fost furnizate de www.wearesocial.com

Daca vrei sa citesti mai multe Analize citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Analize

…. va continua

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *