Facebook. Reclame pe Facebook in criza www.markagency.ro

Promovare pe Retele Sociale – Facebook

Promovare Platita – prin anunturi platite in sistem PPC (Pay-Per-Click) – platesti doar daca un utilizator da click pe un astfel de anunt si intra pe website-ul tau (recomandat pe landing page).

Promovare Gratuita – prin postari gratuite pe retelele de socializare care vor fi vizualizate de cei care iti urmaresc conturile. Aceste postari ar fi bine (dar nu obligatoriu) sa includa adresa URL a articolului, postarii de pe website / blog dar si optional imagini, video, etc. Exemple: postari Facebook, Twitter si LinkedIn

Promovare pe Facebook

Facebook nu reprezinta doar relationare cu prietenii ci si un puternic instrument pentru Marketingul pe Internet:

  • Facebook confera incredere. Facebook creaza conexiuni personale prin intermediul profilului, paginilor si grupurilor. Ofera promovare cost-per-click (platesti doar clientii care au intrat pe website-ul tau). Poti alege pe cei care vor vedea mesajul promotional postat in functie de varsta, sex, interese, localitate si alte informatii.
  • Facebook distribuie informatii. Facebook permite marketerilor sa trimita gratuit informatii catre persoanele cu care sunt in contact.
  • Facebook creaza comunitati. Retelele de socializare aduna oamenii impreuna (virtual vorbind). Crearea unei pagini pe Facebook sau a unui grup poate construi o cumunitate locala sau virtuala si produce cresterea vizibilitatii, increderii, vanzarilor.
  • Facebook poate oferi la costuri mici Customer Service. Prin intermediul Facebook organizatiile pot raspunde la intrebari, primi feedback, promova evenimente si stiri gratuit.
  • Facebook poate creste vanzarile. Prin promovare directa (oferte, oferte speciale) si promovare indirecta (articole, imagini, audio si video) poti atrage potentialii clienti.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Crearea unei Pagini Facebook

Dupa ce ai creat o pagina pe Facebook pentru organizatia ta, poti trimite invitatii pentru prietenii tai de pe contul personal sa ii inviti sa o viziteze. De pe aceasta pagina si cei care nu sunt inclusi printre prietenii tai pot sa-ti acorde un “Like”, sa se inscrie in grupuri sau sa sugereze prieteni.

Promovare pe Retele Sociale Social Media www.markagency.ro

Promovare pe Retele Sociale – Facebook

Daca vrei sa citesti mai multe despre Social Media citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Social Media

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *