Marketing Afiliat - www.markagency.ro

Marketing Afiliat – Retele de Afiliere

Clickbank – www.clickbank.com  – este unul dintre cele mai populare websiteuri specializat in aplicatii soft si Ebookuri. Odata inscris (gratuit) poti sa vinzi orice produs de pe websiteul lor. Deoarece produsele se descarca automat nu ai probleme cu livrarea. Exista si optiunea de a vinde propriile produse pe Clickbank contra unei sume.

Marketing Afiliat - Retele de Afiliere

Daca doresti sa te axezi pe produse (fizice) ar trebui sa te orientezi spre:

ShareASalewww.shareasale.com

Commission Junction – www.cj.com

Marketing Afiliat - Retele de Afiliere

Retele de afiliere in Romania:

2Performanthttps://ro.2performant.com (Fosta 2Paralewww.2parale.ro , prima retea de marketing afiliat din Romania, o retea de tipul 3rd party network. Advertiserii platesc astfel doar pentru rezultate. In acest proces, 2Parale functioneaza ca un intermediar, oferind o solutie rapida si eficienta de promovare si monetizare. Pe langa vanzari, un program de afiliere este eficient pentru orice actiune de marketing cu rezultate masurabile, ca inscrierea la newsletter sau completarea unui chestionar.

Acum lucreaza cu 617 Advertiseri si Peste 500 de Influenceri si peste 700 de Magazine

In ultimii 10 ani au generat peste 4.2 Milioane de Vanzari în valoare de aproximativ 170 de Milioane de EURO din peste 360 de Milioane de Click-uri pentru mai mult de 700 de magazine de eCommerce.

46.5% din Conversii au loc in mai putin de 1 ora de la click, in timp ce 28% din conversii au loc la mai mult de 4 zile dupa click.

Profitshare – https://profitshare.ro, dezvoltat de Emag.ro, este o retea de marketing afiliat care apartine comerciantului care se promoveaza, dar a aprimit si alti comercianti.  

PiataDigitalawww.piatadigitala.ro , este la fel, pe modelul 3rd party network.

Marketing Afiliat - Retele de Afiliere

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Marketing Afiliat - www.markagency.ro

Marketing Afiliat – Retele de Afiliere

Daca vrei sa citesti mai multe despre cum sa faci Marketing Afiliat citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Citeste toate articolele pe aceasta tema la pagina de Marketing Afiliat

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *