www.markagency.ro

Muta-ti afacerea pe Internet in 10 Pasi

Daca pana acum, mai existau semne de intrebare referitor la prezenta si vanzarile in online, dupa aceasta pandemie cu COVID, este obligatorie Mutarea Afacerilor si pe Internet. Pentru aceasta iti propun 10 pasi:

  1. Analizeaza produsele si serviciile pe care vrei sa le vinzi online – Orice se poate vinde online, sau se poate promova online si se achizitioneaza de la sediul firmei
  2. Creaza-ti contul de Google/Youtube: Google Trends, Google Analytics – Analizeaza produsele tale, produsele similare, concurenta, trendurile gratuit.
  3. Construieste un website de prezentare / magazin online – Constructia unui website nu mai este un secret. Poti avea unul gratuit sau unul personalizat dar costa.
  4. Publica continut pe website/magazin si fa in acelasi timp si SEO – Daca faci SEO nu va mai trebui sa investesti mult in promovare. Rezultatele SEO vin in timp.
  5. Creaza-ti conturi de Social Media: Facebook, Instagram, LinkedIn – Inscrie-te pe grupuri, posteaza articole si produsele de pe website, lasa comentarii
  6. Inscrie-ti afacerea pe Google – Simplu si usor. Vei fi gasit usor pe Google.
  7. Promoveza-te prin Google AdWords & Facebook Ads, etc – Vrei clienti imediat. Atunci trebuie sa investesti. Poti incepe, pune pauza si termina o campanie oricand.
  8. Creaza video-uri de prezentare si posteaza-le pe Youtube – Nu ai nevoie de echipamente speciale. Incepe cu telefonul tau. Fi sincer si ofera informatii valoroase.
  9. Vinde prin Marketing Afiliat – Poti vinde tu produsele altor companii sau alti afiliati iti pot vinde produsele tale in schimbul unui comision.
  10. Analizeaza rezultatele cu Google Analytics si optimizeaza campaniile – Monitorizeaza totul in timp real, optimizeaza campaniile, obtine performanta.

Vrei sa stii mai multe:

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Muta-ti afacerea pe Internet in 10 Pasi - www.markagency.ro

Muta-ti afacerea pe Internet in 10 Pasi

Daca vrei sa citesti mai multe Afaceri pe Internet citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Afaceri pe Internet

…. va continua

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *