Internet Marketing - www.markagency.ro

Internet Marketing – Construirea unui Website

Primul pas pentru a deschide o afacere pe internet este construirea unui website. Nu uita: Optimizarea pentru Motoarele de Cautare (SEO) incepe cu construirea website-ului. Apoi trebuie sa faci Internet Marketing.

Sunt 5 etape care trebuie urmate pentru a contrui un website profesional:

Credibilitatea

Ca si in viata, de cele mai multe ori nu obtii o a doua sansa pentru a crea prima impresie online. Credibilitatea, pleaca de la prima impresie, se cladeste greu, in timp, se poate pierde in cateva secunde si nu se recastiga aproape niciodata.

Fiabilitate

“Usurinta cu care un vizitator poate naviga in website”. Trebuie sa verificam daca website-ul este clar, butoanele sunt toate active, link-urile interne functioneaza si conduc catre paginile care trebuie, daca avem active actiunile motivationale pe care ni le-am propus (“Cumpara acum!”, “Inscrie-te acum!”, “Citeste mai mult!”, “Urmareste video!”, etc).

Vandabilitatea

Daca vrem sa vindem unele produse sau servicii trebuie sa ne asiguram ca putem face acest lucru online. Trebuie sa avem un chestionar de preluare a comenzilor si este recomandat si un sistem de plata online. Unii clienti doresc sa discute online, telefonic sau video inainte de a cumpara. Trebuie sa adaugam un chat online, audio sau video pentru a putea interactiona cu posibilii clienti in timp real. Toate acestea sunt tehnici de Internet Marketing.

Scalabilitatea

Posibilitatea unui website de a fi dezvoltat ulterior, prin adaugarea de pagini, articole, produse, widgeturi, video, continut. E bine sa alegem o platforma care sa ne permita dezvoltarea website-ului dupa necesitati. Dar, cand alegem platforma trebuie sa stim exact ce dorim sa faca website-ul: vanzari, blog, prezentare, etc.

Vizibilitatea

Daca ai facut un website asta nu inseamna ca vizitatorii vor da buzna peste tine. Trebuie sa gandesti un plan prin care sa promovezi website-ul pe internet si sa il optimizezi pentru motoarele de cautare.

Constuirea unui website nu mai este o specialitate a specialistilor in IT. Cu putina rabdare iti poti construi singur un website. iti trebuie doar cunostinte de Internet Marketing.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Internet Marketing - Construirea unui Website

Internet Marketing – Construirea unui Website

…. va continua. Citeste zilele urmatoare continuarea articolului “Internet Marketing – Construirea unui Website (2)

Daca vrei sa afli mai mult despre Internet Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Internet Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *