Forme de trafic pe website

Generarea traficului pe website folosind TAG-urile

  • Sunteti deja familiarizati cu marcarea subiectelor de pe website prin tag-uri? Beneficiile tag-urilor sunt ca genereaza o expunere imediata a paginii web si multe back link-uri.  Tag-urile au devenit un nou sistem pentru a obtine informatii si o noua “jucarie” pentru webmasteri. Cu ajutorul tag-urilor marchezi informatia pe internet.
  •  La inceputul motoare-lor de cautare, spiderul vizita pagina si citea continutul stabilind subiectul website-ului. Prin tag-uri, utilizatorii stabilesc care este continut-ul si il descriu printr-un cuvant cheie sau termen. Acest tag- serveste unei scurte descrieri a website-ului sau a categoriei in care se incadreaza. Tag-urile ofera noi posibilitati pentru cei care detin un website sa afle ce isi doresc sa gaseasca utilizatorii si apoi sa creeze pagini interesante ce merita atentie si care sunt usor de gasit. 
  • Paginile bookmarked sunt o metoda buna de studiu pentru cei ce detin un website.  Acorda atentie acelor pagini pentru a avea o idee despre ce ar trebui sa scrii.  Imbunatateste continutul si vei vedea cat de repede va creste popularitatea website-ului.  Paginile din bookmark sunt o metoda foarte buna de a gasi noi subiecte pe baza carora sa scrii informatii despre produsul propriu si te pot ajuta si in a descoperi noi nise pe care sa patrunzi.
  • Dupa ce ai aplicat tag-uri pe informatiile din website, motoarele de cautare vor veni si iti vor indexa paginile conform acelor tag-uri. In aceast moment, vei aparea pe primul loc in rezultate pana cand un alt utilizator va crea alte pagini pentru acelasi tag.
  • Nu mai este nevoie sa te bazezi doar pe algoritmii greoi ai motoarelor de cautare. Ai sansa sa aduci trafic de calitate pe website prin folosirea tag-urilor. Nu mai este nevoie sa pierzi timp cautand in motoarele de cautare informatii relevante. Doar introdu cuvinte-le cheie si vezi ce alte lucruri interesante au gasit alti utilizatori.
  • Cresterea fenomenului de tagging a generat aparitia termenului de “Social Bookmarking” – utilizatorii salveaza link-uri catre anumite website-uri, cand vor sa impartaseasca continut-ul cu alti utilizatori.
  • Daca realizezi o pagina web pentru un tag foarte cautat, vei beneficia repede de trafic targetat!  Si nu numai acest lucru, dar motoare-le de cautare vor identifica tag-urile si vei beneficia si de back link-s.
  • Tag-urile sunt trendul pentru utilizatorii de internet si vor avea o contributie importanta. Unele dintre cele mai importante website-uri de social bookmarking sunt:  facebook.com, twitter.com, flickr.com, linkedin.com

Descarca Acum Cartea – Cum obtin Linkuri valoroase

Generarea traficului pe website folosind TAG-urile Internet Marketing www.markagency.ro

Generarea traficului pe website folosind TAG-urile

Daca vrei sa afli mai mult despre Internet Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Internet Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *