Control Vocal - Internet 2019

Control Vocal – Internet 2019

Deci … Ce urmeaza?

Control Vocal - Internet 2019


Sper ca graficele din articolele anterioare v-au oferit o imagine a online-ului de din 2019. Acum vom privi catre viitor facand o extensie a tendintelor de astazi:

  1. Controlul Vocal va creste in impotanta: faza urmatoare de crestere a internetului va veni dinspre pietele in dezvoltare. Acesta tari vor ajunge la nivelul pietelor deja dezvoltate (asa cum se poate vedea in greficul de mai jos). Ca urmare, platformele precum Google, Facebook si Amazon, vor dezvolta interfete cat mai simple si prietenoase cu noii utilizatori, iar vocea pare a fi cea mai simpla solutie.
  1. Peisajul Social va evolua: Unele platforme sociale pierd utilizatori de o perioada lunga de timp si astfel se vor vedea nevoite sa faca schimbari radicale. In acelasi timp unele Platforme Sociale se vor adapta la noile inovatii. Un punct sensibil il reprezinta atacurile la intimitate, fiind de asteptat ca guvernele sa impuna o serie de reguli in ceea ce priveste protectia utilizatorilor.
  2. Marketingul ca serviciu: Privind la companiile care au avut deje success pe internet putem vedea ca toate trateaza Marketingul ca fiind un Serviciu. Aceste companii dezvolta campanii care sa ofere lucruri de valoare pentru audienta lor prin filme “how-to” pe Youtube si evenimente mari care aseaza audienta in centrul actiunii. Astfel se incearca diferentierea fata de inflatia de “stiri” si “povesti”.
  3. Principalul continut urmatit pe Internet este cel Video. Acesta reprezinta viitorul. Toate platformele urmaresc sa il integreze mai devreme sau mai tarziu.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Datele au fost furnizate de www.wearesocial.com

Daca vrei sa citesti mai multe Analize citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Analize

…. va continua – Control Vocal – Internet 2019 (2)

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *