Comunicat Presa - www.markagency.ro

Comunicate de presa – Internet Marketing

Comunicatele de presa online difera de clasicele comunicate de presa. Comunicatele clasice incurajeaza jurnalistii sa publice partial sau total informatiile in publicatiile lor.

Comunicatele de presa online se adreseaza catre doua zone total diferite:

  • Cititorul final – prin intermediul internetului ajungeti direct la acest cititor, posibil client
  • Motoarele de cautare – publicand comunicatul de presa pe un website specializat in astfel de comunicate, veti fi indexati de unele motoare de cautare, in functie de importanta acestui website

Multi cred ca daca conduc o companie mica nu trebuie sa interactioneze cu presa. Gresit! Trebuie sa devii propriul tau departament de media. Creaza stiri despre tine, produsele, serviciile si ofertele tale si publicale pe website, retelele sociale, blog sau directoare.

Comunicatele de presa trebuie sa faca parte din strategia de promovare pe internet. Este eficienta pentru anuntarea unui website nou si lansarea unor promotii, reduceri, oferte speciale.

Ar fi bine ca macar o data pe saptamana sa-ti acorzi o ora pentru a scrie un comunicat de presa si sa-l publici pe website-urile de specialitate.

5 trucuri pentru a scrie un comunicat de presa online

  • Alege un titlu “extraordinar” care sa includa si cuvintele tale cheie

O lege importanta a marketingului spune ca “ai 3 secunde sa prinzi sau sa pierzi un client”. Daca titlul nu este interesant, nimeni nu va citi continutul comunicatului.

  • Scrie un rezumat a povestii in 2 randuri folosind cuvinte cheie
  • Foloseste paragrafe scurte si la obiect cu cuvinte cheie. Raspunde in continut la intrebarile: cine, ce, cum, unde, cand?
  • Include o chemare la actiune de genul: cumpara acum si primesti un discount de 30%, inscrie-te acum pe lista noastra de email si primesti gratuit 3 carti electronice despre subiectul dorit.
  • Include si URL-ul website-ului, astfel clientii vor putea veni imediat pe website-ul tau.

Descarca Acum Cartea – Cum fac o Palnie de Vanzari. Autorespondere. Email Marketing

Comunicate de presa - Internet Marketing

Comunicate de presa – Internet Marketing

Daca vrei sa afli mai mult despre Internet Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Internet Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *