Internet Marketing www.markagency.ro

Ce este Internet Marketing? (continuare)


Internet Marketing sau eMarketing, i-marketing, marketing online, web marketing este marketingul produselor si serviciilor pe internet.

Internetul a adus multe beneficii marketingului, printre acestea costul scazut de distribuire, nivelul global si posibilitatea de targetare sunt cele mai importante.
Internet marketing este o afacere care combina advertisingul si vanzarile de produse si servicii pe Internet. Aceasta afacere poate fi facuta pentru tine sau pentru alte persoane/firme.
Marketingul pe internet atrage miliarde de euro in fiecare an, iar vanzarile de produse si servicii pe internet cresc exponential.
Este greu sa faci marketing pe internet?
Este usor sa faci marketing pe internet. Nu iti trebuie diplome sau cursuri speciale sa incepi, dar daca vrei sa faci o afacere sau o meserie din asta te sfatuiesc sa faci acest pas.
Din pacate nu exista prea multe cursuri de dezvoltare profesionala. Eu incerc prin acest curs sa iti deschid apetitul pentru acest tip de marketing.

Avantajele marketingului/vanzarilor pe internet

  • Lipsa barierelor de intrare pe piata
  • Costuri reduse de start-up
  • Optiuni ieftine de promovare
  • O piata mondiala, regionala sau locala deschisa 24/24 ore
  • Poti sa faci bani vanzand produse sau servicii proprii, pe ale altora, precum si facand promovare altor persoane/firme.

Ce echipamente si unelte iti trebuie?

  • Un calculator cu acces la internet.
  • Un domeniu internet.
  • Pe acest domeniu trebuie instalat un website personalizat sau o platforma: wordpress, joomla, magento in functie de tipul de afacere pe care doresti sa il desfasori.
  • Uneltele de lucru le gasesti pe internet (resurse). Iti voi prezenta la sfarsitul fiecarui capitol resursele cu care lucrez eu, dar esti liber sa cauti si tu altele mai bune.

RABDARE SI ABNEGATIE – va trebui sa studiezi (la inceput) si sa lucrezi multe ore pe zi/noapte, dar e bine pentru ca poti sa-ti faci singur programul.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Ce este Internet Marketing www.markagency.ro

…. va continua. Citeste zilele urmatoare continuarea articolului “Ce este Internet Marketing (3)

Daca vrei sa afli mai mult despre Internet Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Internet Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro). Eu folosesc MailChimp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *