Marketing Viral ww.markagency.ro

3 trenduri Internet Marketing in 2020

2020 e deja aici. Dar suntem gata pentru noul deceniu?

Chiar daca advertising-ul digital a evoluat enorm in ultimul deceniu, ritmul devine tot mai rapid pentru urmatorul. Cheltuielile publicitare globale sunt intr-o crestere puternica. Iar piata de anunturi mobile infloreste si este pe punctul de a adopta 5G la nivel mondial.

  1. Anunturi audio

Puterea si calitatea sunetului nu a fost niciodata atat de exceptionala. Logo-uri cu sunet, publicitate folosind podcast-uri, anunturi personalizate in aplicatii de navigare. Toate acestea sunt noile modalitati de publicitate digitala care se folosesc in ziua de azi. 

Luati in considerare ca: a ajunge la publicul tinta in contextul corect este mai usor daca povestea ta este palpabila si fara video. Mai important, implicarea publicului este mai mare in mijloacele de transport si in timp ce conduce.

In ceea ce priveste publicitatea podcast, piata este deja la maturitate. Cu o mare variatate de formate de anunturi aparute in ultimii ani, de la reclame publicitare preinregistrate, insertate dinamic in continut-ul principal al podcast-ului, anunturile native in deschiderea mesajelor gazdelor.

Dupa cum dezvaluie studiul Kantar Getting Media Right 2019, 63% dintre marketeri intentioneaza sa aloge bugete mai mari publicitatii podcast in 2020.

Descarca Acum Cartea – Cum atrag Clienti noi (Prospecti)? Cum obtin Conversii?

  1. Anunturi video

Te ai plictisit de bannere? Publicitatea outstream este contant in top, anunturile video TV conectate sunt in floare, iar nisa de reclame video la 360 de grade se dezvolta destul de rapid. 

Banii raman in video si probabil vor face acest lucru in urmatorul deceniu, in ciuda modificarilor prevazute in reglementari si a standardelor de vizibilitate mai stricte, care se asteapta sa fie stabilite in urmatorii ani. 

3. Reclame din realitatea virtuala

Limita dintre realitate si fictiune devine din ce in ce mai vaga in fiecare zi, cu ajutorul deep fake-ului generat de inteligenta artificiala. Lucrul bun e ca, piata de reclame digitale vede beneficiile realitatii virtuale. Pe termen lung, experienta imersiva de promovare poate deveni exceptionala, dar doar daca mesajul transpus e unul bun, in contextul potrivit, fara a fi intruziv.

3 trenduri Internet Marketing in 2020 Internet-Marketing-4-www.markagency.ro_

3 trenduri Internet Marketing in 2020

Daca vrei sa afli mai mult despre Internet Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Internet Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *