Facebook. Reclame pe Facebook in criza www.markagency.ro

Top Social Messenger – Social Media

Top Social Messenger - Social Media

Dupa cum se poate vedea lumea este impartita intre WhatsApp si Facebook Messenger[1]

WhatsApp

WhatsApp www.whatsapp.com  – este o platform de mesaje si VoIP detinuta de Facebook. Poti trimite mesaje, mesaje vocale, poti apela voce si video, distribui imagini, video, documente, locatii si alt continut pe Echipamente Mobile sau calculatoare.

Într-o lume în care tot mai mulţi oameni au acces la internet şi oricine poate deveni hacker, există soluţii pentru ca tu să fii în siguranţă iar mesajele tale să nu fie interceptate.

În primul rând, pentru a fi sigur că eşti în siguranţă pe internet trebuie să foloseşti o soluţie de securitate precum Bitfedender, Kaspersky sau Eset. În al doilea rând, dacă nu vrei că cineva să îţi intercepteze mesajele foloseşte aplicaţii criptate end-to-end.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Două dintre cele mai folosite din lume sunt WhatsApp şi Telegram. Aceste aplicaţii nu permit vizualizarea mesajelor decât de participanţii la discuţie. Recent, primarul general Gabriela Firea a declarat că ministrul de Interne Carmen Dan a venit pregătită în ședința CEx PSD cu hârtii care reprezentau discuții private pe WhatsApp, după ce în urmă cu un an a recunoscut că are discuții, de pe aceeași aplicație, ale unui senator și că sunt ușor de interceptat. Acest lucru este fals. Niciu serviciu secret din lume, fie el american sau rus, nu poate sparge codul aplicaţiilor WhatsApp şi Telegram. 

Ceea ce pot vedea este numele, numărul de telefon, adresa IP, locaţia, reţeaua, tipul telefonului, cu cine vorbeşti, de cât timp, dar atât. Conţinutul mesajelor nu poate fi interceptat. [2]

Top Social Messenger - Social Media

[1] www.wearesocial.com

[2] https://www.capital.ro/cele-mai-sigure-aplicatii-de-chat-niciun-serviciu-secret-nu-iti.html

Top Social Messenger – Social Media

Daca vrei sa citesti mai multe despre Social Media citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Social Media

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *