Landing Page 2 www.markagency.ro

Cum creezi un Landing Page profesionist

Vrei sa atragi mai multi vizitatori la website-ul tau si sa iti cresti lista de e-mailuri? Sunt multi pasi care trebuie facuti sa poti sa ajungi sa ai un brand recunoscut pe social media, sau e-mailuri. Una dintre cele mai populare modalitati de a incepe este sa faci un Landing Page (pagina de destinatie).

Landing Page-urile sunt destinatiile pe website-ul tau unde potantialii clienti pot sa gaseasca informatii vitale sau oferte. Aceste bucati de informatii si oferte se numesc si magneti.

Marketeri folosesc magnetii pentru a atrage vizitatori pe diferite Landing Page-uri. Scopul este sa faca mai multi oameni sa fie interesati in companie, sa treaca prin funnel-ul tau de vanzari, ceea ce te poate ajuta sa cresti vanzarile.

Astazi avem 5 sfaturi despre cum poti sa creezi un Landing Page profesionist si simplu pentru afacerea ta. 

Ai in vedere scopul si audienta ta

Inainte sa incepi sa faci un Landing Page profesionist, trebuie sa te gandesti la audienta tinta, si scopurile tale pentru marketing

De exemplu, vrei sa promovezi un produs sau serviciu nou? Daca asta iti doresti, poti sa faci un Landing Page profesionist si sa faci un concurs pentru niste produse gratis si sa alegi un castigator.

Dar daca scopul tau este sa aduci mai multi oameni sa iti citeasca continutull de pe blog, s-ar putea sa iei in considerare sa faci un magnet informational, un ebook sau un infografic..

A intelege scopurile de marketing te poate ajuta sa construiesti baza din care poti creea restul Landing Page-ului.

Descarca Acum Cartea – Cum fac o Palnie de Vanzari. Autorespondere. Email Marketing

Sa iti intelegi audienta tinta este foarte important. Nu este anormal sa faci mai multe Landing Page-uri daca ai clienti diferiti si segmente diferite de clienti la care vrei sa ajungi.

Clienti-i cand trec prin funnel-ul tau de vanzari te pot ajuta sa faci grupuri de clienti iar cand faci o promotie noua sa ajungi exact la cine trebuie. 

Creaza un titlu criminal

Dupa ce cineva apasa pe link-ul tau, titlul de la pagina o sa fie primul lucru care il vede. Trebuie sa faci tot ce iti sta in putere sa te asiguri ca partea asta din Landing Page o sa ii faca pe cititori sa ramana si sa termine de citit restul continutului si eventual sa aplice pentru newsletter cu e-mail-ul lor. 

Titlul tau ar trebui sa faca unul sau mai multe dintre urmatoarele:

  • Sa intrebe ceva important
  • Sa ofere solutia unei probleme 
  • Sa prezinte ceva irezistibil
  • Sa arate dovada sociala

Cand incepi sa te gandesti la titluri, cel mai bine este sa ramai pe segmentul audientei tale.

Cum creezi un Landing Page profesionist

Cum creezi un Landing Page profesionist

Daca vrei sa afli mai mult despre Internet Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Internet Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *