Landing Page 2 www.markagency.ro

Cum creezi un Landing Page profesionist (2) – continuare

Fa inscrierea cat mai usoara

Landing Page-urile sunt facute in asa fel incat sa atraga oamenii sa se inscrie. Daca inscrierea dureaza mult, sau daca e complicat, vei avea mai putini oameni decat ai anticipat.

Stii ca un formular de contact pentru website trebuie sa aiba anumite informatii de la clienti, cum ar fi: numele, varsta, si ocupatia. Raspunsul lor joaca un rol important in cum iti personalizezi viitoarele oferte, si poti de asemenea sa ajuti in crearea noilor campanii de promovare.

Cand creezi un formular pentru Landing Page, considera sa iti scurtezi campurile cu intrebari. In general, e bine sa ai 3 sau mai putine pentru o experienta cat mai placuta pentru clienti.

Daca vrei mai multe detalii pentru a imbunatati personalizarea in viitor, incepe o campanie pentru a intreba abonatii dupa ce s-au abonat la newsletter.

Tine-te de promisiune

Cel mai crucial aspect in crearea unui Landing Page e sa livrezi ce ai promis. Daca cineva se inscrie pe pagina ta, si nu primeste ce ai promis, mai bine iti inchizi brand-ul.

Evita dilema asta prin a te asigura ca livrezi ce zici ca livrezi. Daca oferi o parte gratuita dintr-o carte, trimite ebook-ul automat. Sa trimiti manual fiecare email nu e doar o pierdere de timp, dar poate afecta increderea pe care o au abonatii tai.

Aceleasi reguli se aplica si la paginile de concurs. Cand alegi un castigator, fa un anunt public pe website si retele de socializare. Oamenii care s-au inscris vor aprecia transparenta, si astfel, e posibil sa participe si la viitoarele evenimente.

Sa te tii de promisiuni nu e important doar la nivel personal; e vital si pentru mentiinerea integritatii firmei tale.

Descarca Acum Cartea – Cum fac o Palnie de Vanzari. Autorespondere. Email Marketing

Concluzie

Fiecare industrie e diferita, deci trebuie sa faci schimbari bazate pe audienta ta tinta si dupa buget. Cu cat petreci mai multi timp facand Landing Page-ul si vorbind cu clienti-i, cu atat mai bine o sa intelegi technicile de marketing

Cum creezi un Landing Page profesionist (2) Landing-Page-1-www.markagency.ro

Cum creezi un Landing Page profesionist (2) – continuare

Daca vrei sa afli mai mult despre Internet Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Internet Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *