Viral Marketing - www.maragency.ro

Cursuri & Webinarii Online – Programe Editare Video

Daca esti trainer, profesor, profesionist intr-un anumit domeniu sau esti capabil sa tii un curs pe un anumit domeniu, nu trebuie sa calatoresti in toata tara pentru a te intalni cu cursantii.

Acum exista cursurile online!

Nu trebuie sa fii specialist in editare video sau sa platesti specialisti cu bani grei.

Poti produce un curs profesional si vinde in toata lumea cu ajutorul catorva aplicatii. Mai jos iti voi prezenta aplicatiile cu care lucrez eu. Cu aceste aplicatii editez si creez video-uri, reclame, cursuri.

Camtasiawww.techsmith.com/camtasia.html

Este un program care iti permite sa inregistrezi video si audio tot ce se intampla pe monitorul tau. Poti inregistra doar o anumita zona sau tot monitorul, mari anumite zone, misca obiecte, crea efecte video si adauga fisiere audio.

Camtasia - www.markagency.ro

Programul poate fi descarcat pe calculatorul tau gratuit pentru 30 de zile, dupa care (daca afacerile iti merg) poti sa il achizitionezi cu 195 €. Va spun ca merita!

Videllohttps://vidello.com/special-offer-checkout

Este un program care iti permite sa inregistrezi video si audio tot ce se intampla pe monitorul tau. Poti  crea efecte video si adauga fisiere audio.

Vidello - www.markagency.ro

Programul poate fi descarcat pe calculatorul tau pentru $39 sau $69/luna. Exista o oferta speciala pe Facebook, mai redusa, cu doar 67$+TVA fara taxa lunara.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Toonly  – https://www.toonly.com/special-one-time-price-fb.php

Este un program care iti permite sa creezi filme si reclame animate, efecte video si adauga fisiere audio.

Cursuri & Webinarii Online -Toonly

Programul poate fi descarcat pe calculatorul tau pentru $39 sau $69/luna. Exista o oferta speciala pe Facebook, mai redusa, cu doar 67$ fara taxa lunara.

Cursuri & Webinarii Online – Programe Editare Video …. va continua.

Daca vrei sa afli mai mult despre Cursuri & Webinarii Online citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Cursuri & Webinarii Online

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *