Ce Funnel sa folosesc? Email Marketing

Prospecti – Cum crestem rata de succes?

In medie 97% dintre prospecți nu vor deveni clienții tăi. Așa spune statistica!!!

Intotdeauna va exista un cost pentru a găsi prospecți de calitate.

În medie, vei cheltui între 20 de lei și 70 de lei, pentru a genera un prospect de calitate cu ajutorul strategiei pay-per-click (reclame) sau pentru a plăti pe altcineva să facă asta pentru tine.

Deci, intre 2.000 si 7.000 de lei pentru o listă de 100 de prospecți de calitate, bine targetați. Din aceste 100 de persoane, 2 sau 3 s-ar putea să devină clienți. Asta înseamnă că în felul acesta atingi, doar 2% sau 3% din potențialul de venit, pe care l-ai putea face.

Asta este matematica si statistica.

Deci pierzi 97% din potențialul venit, pe care l-ai putea face, dacă atenția ta este doar pe a vinde și atât.

ATENTIE! Dacă nu găsești o soluție prin care să monetizezi ceilalți 97% care te vor refuza, vei ieși repede din această afacere.

Uite care este soluția pentru această situație. Majoritatea oamenilor sunt sceptici, leneși și mai bine preferă să învețe cum să facă ceva, decât să facă efectiv. Le vom oferi, ceea ce vor.

Nu le cere din prima să cumpere produsul tau la o valoare mare. Ofera-le un produs sau un serviciu, la o valoare mai mica. Acesta le permite să testeze cu un risc financiar foarte mic sau chiar gratuit. Un articol, o mostra gratuita, un webinar, un curs sau un training, care să îi arate ce inseamna produsul/serviciul si care sa ii prezinte beneficiile. Ajuta-i sa se convinga singuri, și te sună ei pe tine.

NU UITA! … “Oricine a achiziționat o masina de gaurit vreodată, nu a vrut o masina de gaurit, a vrut sa facă o gaură. Deci, dacă vrei să vinzi masini de gaurit, atunci ar trebui să promovezi informații despre cum se face o gaură – și NU informații despre masini de gaurit.” 

Această strategie îți va da oportunitatea să monetizezi 10-20% din prospecți, și nu doar 2-3%.

Dupa ce sunt satisfacuti de acest prim produs/serviciu la o valoare scazuta, clietii tai vor achizitiona si produsul la o valoare mai ridicata.

Aceasta este raspunsul la intrebarea Prospecti – Cum crestem rata de succes?

  • Oferă spre vânzare informații valoroase dar generale. 
  • Promovează acea informație, în loc să îti promovezi produsul/serviciul tau. 
  • La câteva săptămâni, maxim 1-2 luni, îti vei transforma clienții de produse informaționale în clienti valorosi.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Prospecti - Cum crestem rata de succes - www.markagency.ro
Prospecti – www.markagency.ro

Daca vrei sa afli mai mult despre Prospectii tai citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”, sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Evenimente

…. va continua

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *