Ce Funnel sa folosesc? Email Marketing

Ce cumpara clientii de la tine? Te-ai intrebat vreodata acest lucru?

Întâi de toate, înțelege de ce posibilii clienti ar vrea să cumpere de la tine. Nu este vorba despre produse, nu este vorba despre servicii, nu este vorba despre echipa din care faci parte. Vor cumpara, pentru că le oferi o soluție la problema lor, iar soluția vine sub 2 forme:

  1. Persoana ta – TU. Cunoștințele tale, abilitățile tale și expertiza ta. Vor cumpara pentru că tu esti o autoritate in domeniu si îi înveți cum să își construiască afacerea și să aiba succes. 
  2. Le oferi un sistem, o solutie, care să le rezolve problemele și este foarte important ca ei să se vadă având succes folosind acest sistem, aceasta solutie.

Nu mai aseza in centru marketingului tau compania, produsul sau serviciul tau, pentru că succesul tău nu are nicio legătură cu acestea.

Promovează “ajutorul pe care îl poți oferi”…

Pentru a putea vinde cu succes am 3 sfaturi pentru tine:

Primul lucru, pe care trebuie să îl faci, este să începi să gândești pe termen lung. Nu te gândi la ziua de azi sau peste 1 an, 2 ani. Vorbim de 5-10 ani.

Al doilea lucru: Va trebui să găsești o modalitate, prin care să ajuti oamenii. Nu te astepta pentru aceasta sa intre in sitemul tau. Ofera intai informatii relevante si apoi posibilii clienti vor veni catre tine si iti vor da datele lor de contact.

Al treilea lucru foarte important, începe să îți personalizezi baza de date de contacte. Adică să păstrezi cât mai multe informații, cât mai în detaliu, despre fiecare posibil client sau client.

Ce cumpara clientii de la tine? Cum ii ajuti? Cum promovezi acest ajutor pe care il oferi? Acum este randul tau sa raspunzi …

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Ce cumpara clientii de la tine?- www.markagency.ro
Prospecti – www.markagency.ro

Daca vrei sa afli mai mult despre Prospectii tai citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”, sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Evenimente

…. va continua

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *