Articole. Continut - www.markagency.ro

Scrie Articole – Optimizeaza Websiteul

Cum sa redactezi articole ce te vor ajuta in optimizarea websiteului

Cum ar fi daca ai putea sa atragi trafic targetat pe website si fara sa platesti pentru asta? Suna prea frumos sa fie adevarat? Este posibil si chiar foarte usor!

Poti sa iti promovezi eficient website-ul, sa iti cresti credibilitatea si sa construiesti o baza solida de clienti, printr-un singur click. Iti poti face publicitate gratuit prin redactarea de articole pe care alti utilizatori sa le posteze in newslettere sau pe website. Prin postarea continutului propriu in directoarele de articole poti ajunge la mii de utilizatori de internet. Daca articolul tau este destul de bun, vei vedea ca va fi postat pe multe website-uri si te vor ajuta sa devii din ce in ce mai cunoscut.

Secretul succesului pentru postarea articole-lor sta in continut. Nu este surprinzator faptul ca daca articolul este bine scris, cuprinzator, cu informatii utile vei avea rezultatele pe care le astepti.

Iata cateva sfaturi:

Descarca Acum Cartea – Cum public Articole. Continut. Directoare

  • Nu scrie articole foarte lungi. Atentia pe care un cititor o acorda unui articol este limitata. Daca scrii un text prea lung, cel mai probabil vei pierde interesul cititorilor. Sfatul este ca articolele sa fie intre 500 si 800 de cuvinte. Daca devin interesati, pot ajunge usor pe website-ul tau, unde vor gasi mai multe informatii.
  • Articolul sa fie la obiect. Vorbeste despre un sfat sau o solutie. Convinge cititorii ca le poti oferi mai multe raspunsuri. Acest lucru le va starni curiozitatea si ii va determina sa iti viziteze website-ul.
  • Cat mai simplu.  Chiar daca cunosti foarte multe in domeniu, vrei sa atragi o gama cat mai larga de vizitatori. Redactand articole pe intelesul tuturor, ii poti atrage atat pe cei mai experimentati, cat si pe cei novici. Imparte din experienta ta si iti va creste credibilitatea in randul cititorilor.
  • Ai grija sa nu iti pierzi cititorii fideli pentru greseli gramaticale sau de redactare. Asigura-te ca iti verifica cineva articolul de greseli inainte sa il postezi.
  • Nu incerca sa vinzi in articol. Ai un website pentru asta. Ofera sfaturi din propria experienta si vei putea oferi cat mai multe informatii. De asemenea, se cauta continut de calitate, asa ca anunta ca exista o solutie si produsul se va vinde de la sine.
  • Aminteste-ti sa introduci in articole cuvintele cheie ale website-ului. Acest lucru iti va imbunatati si pozitia in motoare-le de cautare.
  • Citeste inainte sa postezi articolul, regulile de publicare, ca sa nu ai surpriza ca articolul sa fie sters si sa pierzi o sansa sa iti cresti traficul.
  • Titlu interesant, ce atrage atentia. Daca ai un titlu bun, iti vei creste sansele ca articolul sa fie citit.

Scrie Articole – Optimizeaza Websiteul

Nu uita! Ai doar 3 secunde sa iti faci curios cititorul (daca titlul si paragraful de inceput nu i se par interesante nu va continua lectura)

  • Foloseste formatul bio – cod HTML in cadrul prezentarii autoruluiin continutul articolului (daca iti permite directorul)

Astfel directorul nu va putea ignora website-ul tau iar cei care vor publica articolul iti vor face reclama si vei avea link-uri.

  • Scrie un paragraf intoductiv in care sa faci rezumatul articolului cu cuvinte cheie
Scrie Articole - Optimizeaza Websiteul Articole. Continut - www.markagency.ro

Daca vrei sa afli mai mult despre Aticole si Continut citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina deArticole

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *