Articole. Continut - www.markagency.ro

Ce este Blogul

Wikipedia defineste blogul ca fiind un website cu postari scrise in stil jurnalistic dar nu numai.

Blogul poate fi un website de sine statator sau poate fi o parte componenta a unui website. Blogul poate include stiri, povestiri, puncte de vedere sau continut pe anumite subiecte.

Avantajele blogului

  • Blogul atrage vizitatori noi prin publicarea de continut nou – “Paianjenii” motoarelor de cautare identifica continutul nou si il indexeaza.
  • Blogul ofera organizatiei/companiei o fata umana – studiile arata ca clientii sunt mai aplecati spre a cumpara de pe website-uri interactive.
  • Blogul demonstreaza serviciile oferite clientilor – iti creste credibilitatea prin tutoriale, imagini si filme video despre produse si chiar comentarii pro si contra.
  • Blogul poate dezvolta o nisa de piata – poti porni o afacere de la o nisa de piata pe care sa o dezvolti.
  • Blogul te ajuta sa iti construiesti reputatia – prin articole si comentarii pertinente devii un profesionist in domeniu si iti creste vizibilitatea.
  • Blogul poate construi comunitati – prin forumul adaugat poti dezvolta o adevarata comunitate de virtuali clienti.
  • Blogul te ajuta in Relatii Publice (PR) –poti sa-ti publici comunicatele de presa si stirile.
  • Blogul este fereastra deschisa catre retelele sociale – promoveaza articolele de pe blog pe retele sociale si iti vei creste numarul vizitatorilor si vanzarile.

Motoarele de cautare indexeaza mult mai bine website-urile cu continut actualizat decat paginile statice. Mai nou motoarele de cautare claseaza mult mai bine continutul propriu in defavoarea celui preluat.

Postarile regulate de continut iti asigura atat vizitatori care revin pe website cat si indexarea corespunzatoare a paginilor. Asa ca …scrie, scrie….scrie 😉

Descarca Acum Cartea – Cum public Articole. Continut. Directoare

Ce este Blogul - Continut - Articole - Internet Marketing Articole. Continut - www.markagency.ro

Ce este Blogul – Continut – Articole – Internet Marketing

Daca vrei sa afli mai mult despre Aticole si Continut citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina deArticole

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *