Tendinte Mondiale Internet 2019

Tendinte Mondiale Internet 2019 (3) – (Continuare Articol Anterior 2)

Clasamentul celor mai vizitate Websiteuri la nivel mondial

Tendinte Mondiale Internet 2019


Websiteurile specializate in E-Comert au crescut in ierarhie fata de anul trecut. Anul acesta si Alexa aseaza primele 5 websiteuri specializate in E-Comert in topul celor mai vizitate 20 de websiteuri din lume. Platformele de comert din China sunt foarte bine reprezentate si merita amintite atat Taobao cat si Tmall care se apropie de Amazon in ceea ce priveste traficul global.

Tendinte Mondiale Internet 2019 - www.markagency.ro

Social Media a patruns diferit in lume:
Campionii sunt America de Nord (70%) si Asia de Est (70%), iar codasii Africa (7-40%) si Asia Centrala (16%). Inca mai este loc de dezvoltare.


Unele platforme au crescut considerabil la nivel mondial in timp ce unele au inceput sa piarda teren. La nivel mondial Numarul Utilizatorilor de Social Media a crescut la aproape 3.5 miliard, la inceputul anului, o crestere de 288 milioane in ultimele 12 luni ceea ce inseamna o acoperire de 45% din totalul populatiei.

Social Media 2019 - www.markagency.ro

Top social media platforms in 2019 – Cu toate problemele de imagine suferite in 2018, Facebook se mentine in topul platformelor sociale in anul 2019. Nu se constata plecari semnificative.

(E-Comert – Bunuri: Numarul Total de oameni care au cumparat bunuri folosind E-Comertul = 2.818 miliarde, Crestere cu 3.1%, Procentul de Cumparatori prin E-Comert din Totalul Popultiei = 37%, Valoarea Totala Anuala a bunurilor cumparate prin E-Comert = 1.786 miliarde $, Crestere de 14%, Venitul Mediu Anual pe Utilizatorcare a cumparat bunuri prin E-Comert = 634 $, crestere cu 11%)

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Datele au fost furnizate de www.wearesocial.com

Daca vrei sa citesti mai multe Analize citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Analize

…. va continua – Tendinte Mondiale Internet 2019 (4)

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *