Internet 2019 - www.markagency.ro

Tendinte Mondiale Internet 2019 (2) – (Continuare Articol Anterior 1)

Tendinte Mondiale Internet 2019 (2)

Internetul a patruns diferit in lume, in functie de gradul de bogatie si libertate:
Campionii sunt America de Nord (95%) si Europa (88-95%), iar codasii Africa (12-51%) si Asia de Sud (42%). Inca mai este loc de dezvoltare. Islanda este tara cu cel mai mare grad de penetrare a Internetului – cu un impresionant 100% dintre cetateni care folosesc Internetul.

(Utilizatori de Internet: Numar Total de Utilizatori Activi de Internet = 4.388 miliarde, Procentul Utilizatorilor de Internet din Totalul Populatiei = 57%, Numar Total de Utilizatori Activi de Internet pe Echipamente Mobile = 3.986 miliarde, Procentul Utilizatorilor de Internet pe Echipamente Mobile din Totalul Populatiei = 52%)


Peste jumatate din populatia lumii este conectata la Internet (57%) cei mai multi pe Echipamente Mobile (52%). Deci majoritatea potentialilor clienti vor cauta si viziona websiteul tau pe Telefonul Mobil sau pe Tableta. Este oprimizat websiteul tau pentru Telefoanele Mobile sau Tablete?

(Cresterea cotei de utilizare a Internetului pe Echipamentele Mobile: De la 26% in 2014 la 48% in 2019)


In medie, utilizatorii de internet petrec 6 ore si 42 minute online in fiecare zi. A scazut fata de anul trecut cand petreceau o medie de 6 ore si 49 minute, acelt lucru datorandu-se noilor utilizatori de internet care pornesc si opresc conexiunea de internet de sute de ori pe zi.

Principalul continut vizionat de catre internauti este cel Video, urmat de Imagini si apoi Text.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Datele au fost furnizate de www.wearesocial.com

Daca vrei sa citesti mai multe Analize citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Analize

…. va continua – Tendinte Mondiale Internet 2019 (3)

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

2 thoughts on “Tendinte Mondiale Internet 2019 (2)

  1. Pingback: Mariana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *