Social Media www.markagency.ro

LinkedIn – Social Media – 2019-2020

LinkedIn – www.linkedin.com  -este o retea de socializare specializata pe segmentul profesionistilor care doresc sa schimbe informatii, idei si oportunitati. Profilul fiecarui membru functioneaza ca un CV. Companiile de recrutare scaneaza in continuu aceasta retea pentru a identifica cei mai buni candidati pentru diferite joburi.

LinkedIn in statistici:

(LinkedIn in 2019: Peste 590 milioane de utilizatori, 0.07% Social Media Market Share, 18 milioane de unitati de continut incarcat, 92% specialisti in Marketing B2B include aceasta platforma in planurile lor, Peste 260 milioane de utilizatori acceseaza platforma lunar, 40% dintre utilizatorii active acceseaza platforma zilnic)

LinkedIn in Romania:

LinkedIn - Social Media 2019-2020

(Audienta LinkedIn in Romania: Numarul persoanelor la care LinkedIn raporteaza ca ar putea ajunge reclamele platite de pe LinkedIn – 2.60 milioane. Numarul adultilor (peste 13 ani) la care pot ajunge reclamele de pe LinkedIn – 16%, Cresterea Trimestriala a Reclamelor pe LinkedIn – 4.0%. Procentul Audientei Feminine pe LinkedIn – 56%, Procentul Audientei Masculine pe LinkedIn – 44%)[1]

Promovarea pe LinkedIn

Aceasta retea poate fi considerata si un foarte bun instrument de promovarein Internet Marketing.

Foarte multe companii isi sprijina angajatii sa detina un cont pe aceasta retea pentru a creste vizibilitatea firmelor, a conexiunilor si vanzarilor.

Companiile pot crea propriile grupuri in care sa lanseze discutii profesionale pe anumite teme.

Organizatiile pot adauga profile proprii astfel incat sa fie gasite de profesionistii care le cauta sau cei care sunt interesati sa gaseasca informatii despre cine lucreaza, in compania respectiva.

Crearea unei Pagini LinkedIn

Dupa ce ai creat o pagina pe LinkedIn pentru organizatia ta, poti posta si promova continut. Adaugati Hashtaguri. Foloseste Grupurile.


[1] www.wearesocial.com

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

LinkedIn – Social Media 2019-2020

Daca vrei sa citesti mai multe despre Social Media citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Social Media

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *