Analiza Romania Internet 2019

Analiza Romania Internet 2019 (2)

Analiza Romania Internet 2019

(Internetul pe Echipamente: Numar Total de Utilizatori Internet = 15.04 milioane. Utilizatorii de Internet din Total Populatie = 77%, Numar Total de Utilizatori pe Echipamente Mobile = 13.40 milioane. Numar de utilizatori de internet pe Echipamente Mobile din Total Populatie = 69%)

Piata Internetului pe Echipamente Mobile din Romania este majoritara. Rezulta ca potentialii clienti vor viziona reclamele online sau websitetul pe Echipamente Mobile. Trebuie sa optimizam sau sa construim marketingul pentru aceste echipamente.

Analiza Romania Internet 2019

(Viteza Conexiunilor la Internet: Viteza Medie a Conexiunilor Mobile la Internet = 32.13 mbps. Variatia Anuala a Vitezei Medii a Conexiunilor Mobile la Internet = +12%, Viteza Medie a Conexiunilor Fixe la Internet = 124.54 mbps. Variatia Anuala a Vitezei Medii a Conexiunilor Fixe la Internet = +26%.)

Romania se pregateste pentru 5G. Viteza medie a Conexiunilor Mobile si Fixe la Internet creste continuu. Continutul vizionat se schimba, se vizioneaza din ce in ce mai mult Video si Imagini.

Analiza Romania Internet 2019

(Tipurile Conexiunilor Mobile: Numar Total de Conexiunilor Mobile = 26.88 milioane. Numarul Conexiunilor Mobile raportat la Totalul Populatiei = 138%, Procentajul Conexiunilor Mobile Pre-Platite = 48%. Procentajul Conexiunilor Mobile Post-Platite -Abonamente = 52%, Procentajul Conexiunilor Mobile 3G&4G = 73%)

Fiecarui cetatean roman (chiar si copil sau batran) ii corespund 1.38 Conexiuni Mobile. Deci foarte multi cetateni cu cate 2 conexiuni (SIMuri). Majoritatea au o viteza mare 3G si 4G post-platite (abonamente). Odata cu cresterea numarului de telefoane Dual Sim, numarul conexiunilor mobile va creste.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Datele au fost furnizate de www.wearesocial.com

Daca vrei sa citesti mai multe Analize citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Analize

…. va continua – Analiza Romania Internet 2019

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *