Marketing - www.markagency.ro

Planifica implementarea Tendintelor de Marketing Digital in 2021

Planifica aceste inovații de marketing digital pentru a identifica oportunitățile de atragere a potențialilor clienți și a vânzărilor.

La inceputul fiecarui an, există întotdeauna un interes imens pentru tendințele de marketing digital și inovația în marketing. Și pe bună dreptate, întrucât acestea îi pot ajuta pe specialiștii în marketing să identifice noi oportunități pe care companiile agile și specialiștii în marketing pot să le folosească … dacă caută în locul potrivit și știu să pună întrebările potrivite.

În acest an, voi analiza activitățile cheie de marketing digital care pot fi valorificate de companii pentru a stimula creșterea prin:

  • Cresterea influenței prin canale digitale;
  • Creșterea implicării digitale a publicului;
  • Gestionarea mai bună a marketingului digital pentru integrarea acestuia în activitățile de marketing.

Actualizează-ți planurile de marketing digital pentru creștere în anul următor.

Cercetarea noastră din 2020 arată că multe companii nu au o abordare planificată pentru a profita de cele mai noi tehnici de marketing digital.

Ce tendințe de marketing digital ar trebui să revizuiesti/analizezi?

Cred că este important ca toate companiile să revizuiască modul în care pot valorifica cele mai noi tendințe de marketing, astfel încât să poată aplica cele mai noi inovații prin regula 70:20:10 a orientării pe marketing. Avinash Kaushik, guru in marketing digital Google, a explicat beneficiile acestei mentalități:

70% din timp te concentrezi pe lucruri despre care știi că sunt foarte importante pentru afacerea ta.

20% din timp il afectezi activitatilor in care încerci să depășesti limitele.

Și ultimele 10% experimentezi, experimentezi, experimentezi.

Așadar, evaluarea inovațiilor te pot ajuta să iti depășești limitele, dar și să îți îmbunătățești activitățile de marketing digital.

Descarca Gratuit Cartea – Cum fac Afaceri pe Internet

Adevărat, in general, tendințele tacticiilor de marketing digital sunt similare în fiecare an. Cu mare accent pentru căutare, marketing social și e-mail și noi tehnici de web design și marketing de conținut pentru a ne angaja și a le converti publicul.

Inovațiile tehnologice sunt motoarele tendințelor în marketingul digital.

În mod normal, tendințele sunt independente de factorii economici, dar nu este cazul anul acesta. Desigur, marea diferență care afectează schimbările în investițiile de marketing în 2021 este față de ravagiile pe care COVID-19 le-a produs în întreaga lume. Deși au existat câștigători în unele sectoare în care cererea a menținut sau chiar a crescut, majoritatea au scăzut.

Indiferent de sector, metodele de creștere low-cost sau fără cost sunt mai importante ca oricând.

Planifica implementarea Tendintelor de Marketing Digital in 2021 Internet Marketing www.markagency.ro

Planifica implementarea Tendintelor de Marketing Digital in 2021

Daca vrei sa afli mai mult despre Afaceri pe Internet citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Afaceri pe Internet

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *