3 ponturi pentru a iti extinde vanzarile si in online

Cum sa verifici daca vei vinde online

Vrei sa deschizi o afacere online. Nu stii daca vei vinde?

Iata 10 idei care te vor ajuta sa iti dau seama daca afacerea ta online va merge:

  1. Cerceteaza mediul online cu Google. Cauta pe Google produsele si serviciile pe care vrei sa le vinzi. Verifica anunturile promovate prin Google Ads. Cautarile cu cele mai multe rezultate iti vor dezvalui produsele si serviciile care se vand cel mai bine.
  2. Cerceteaza mediul online cu Google Trends. Selecteaza Romania, sau orice alta piata pe care te gandesti sa vinzi. Fi atent la evolutia cautarilor. Verifica si „related topics”.
  3. Cerceteaza mediul online cu Youtube. Este al 2-lea motor de cautare. Vei vedea idei noi la care poate nu te-ai gandit. Idei de promovare, prezentare si vanzare.
  4. Cum te diferentiezi tu de concurenta. Identifica 3-5 diferentiatori (servicii extra, preturi, oferte speciale, experinta, diplome, certificari. Marketing-ul inseamna segmentare si diferentiere.
  5. Ce ai in comun cu concurenta. Identifica lucrurile bune pe care toti le fac oricum. Daca clientii nu gasesc ceea ce se asteapta pe website-ul tau vor trece la urmatorul si vor uita de tine.
  6. De ce esti tu mai credibil. Aduna testimoniale (video) si recenzii. Vor conta foarte mult pentru viitorii clienti. Pana atunci ai grija de pagina „Despre Noi
  7. Afla parerea celor apropiati tie despre afacerea ta, produsul sau serviciul tau. Vorbeste cu familia, prietenii, cunostintele. Vei afla informatii sincere, dezinteresate, gratuite.
  8. Stabileste Avatarul Client-ului. Identifica tipul posibilui tau client. Din punct de vedere demografic, sex, varsta, interese, actiuni, putere de cumparare.
  9. Gandeste-te cum sa abordezi media. daca ai un produs sau servicu unic, mass-media va fi interesat de el. Vei avea promovare gratuita.
  10. Creaza Povestea afacerii, magazin-ului, produs-ului, serviciul-ui tau. Pune toate informatiile relevante de mai sus intr-o poveste care sa te prezinte si sa te reprezinte.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Cum sa verifici daca vei vinde online www.markagency.ro

Cum sa verifici daca vei vinde online

Daca vrei sa citesti mai multe despre Afaceri pe Internet  citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Afaceri pe Internet

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.markagency.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *