Afaceri pe Internet www.markagency.ro

Cum sa faci Afaceri pe Internet?

Foarte multi oameni viseaza sa faca afaceri pe internet. Ideea de a lucra online (pe internet) iti confera o serie de beneficii cum ar fi posibilitatea de a lucra de acasa, in hainele pe care le doresti, fara a te trezi la prima ora sa te inghesui in autobuz sau sa astepti in trafic. Avantajele sunt mai multe dar nu are sens sa le insiram acum.

Sunt multe modalitati de a lucra si a „produce” bani online, dar este nevoie de o prima unealta care sa iti permita sa generezi venituri online. Acesta unealta foarte importanta este INTERNETUL. Este important sa intelegi cum „lucreza” aceasta unealta pentru a putea accesa multiplele sale resurse.

Este foarte important sa studiezi Internet Marketingul. Sa ii intelegi regulile de aur si sa cunosti capcanele care ti le intinde.
Sunt multe tehnici de Internet Marketing, pe care le vom prezenta in timp. Acum vom vorbi doar despre modalitatile de face bani cu ajutorul Internet Marketingului

Sunt mai multe modalitati de a face bani pe internet, dintre acestea cele mai importante sunt:

1.Vanzari de Produse/Servicii Proprii

Necesita cunostinte de internet marketing, studierea legislatiei in vigoare privind comertul electronic.

Pentru inceput trebuie identificata o nisa in piata pe care sa iti desfasori activitatea. E greu daca vrei sa vinzi “orice”. Va fi imposibil sa faci o promovare profitabila si sa gestionezi prea multe produse si servicii.

In plus va trebui sa gestionezi impachetarea produselor, livrarea acestora si sa raspunzi problemelor legate de clienti.

Iata cum atrag Companiile Clientii pe Internet

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Clientul este ca o femeie frumoasa. Nu va ceda usor. Nu va cumpara din prima de la tine. Intai trebuie sa te prezinti, apoi sa ii prezinti informatii despre tine, sa va apropiati si abia la final … va cumpara de la tine.

…. va continua. Citeste zilele urmatoare continuarea articolului „Cum sa faci Afaceri pe Internet

Daca vrei sa afli mai mult despre Clienti citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Clienti

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi”www.markagency.ro)

One thought on “Cum sa faci Afaceri pe Internet. Introducere (1)

  1. Pingback: Marius Bordun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *